dinsdag 23 september 2014

Kokos Cupcakes met rosé boter créme



Kokos Cupcakes met rosé boter crème



Boodschappen:

110 gr zachte ongezouten boter (of margarine)
180 gr fijne kristal suiker

2 grote eieren

1/2 theelepel vanille extract
1/8 theelepel amandel extract
125 gr gezeefde zelfrijzend bakmeel
120 gr gezeefde patent bloem
125 ml kokosnoot melk
25 gr gemalen kokosnoot

Om te decoreren:

1 spuitzak vol met boter crème met rosé kleurmiddel
spuit: large
Evt. Parels of vruchtjes.


* Verwarm je oven voor op 180C. Leg papieren cupjes in je muffin/cupcake vorm.

* Meng de suiker met de boter totdat het smeuïg is. Voeg 1 voor 1 de eieren toe, mix na elke toevoeging. Doe de extracten erbij.

* Meng de bloem en het meel met een derde van het eiermengsel, om en om met 1/3 van de kokosmelk. Totdat alles goed is gecombineerd. Roer nu met een metalen lepel de gemalen kokosnoot erbij.

* Vul de papieren bakjes en bak ze 25 minuten af in je voorverwarmde oven.
Check met je caketester of ze er schoon uitkomt. Laat ze heel even (10 minuten) in de bakvorm en laat ze daarna goed afkoelen op je cake rooster. (anders smelt je boter crème er af.)

* Decoreer nadat je de boter crème hebt aangebracht, naar hartelust.

* Zorg dat er geen oude kat in de buurt is waar je je nek over breekt, cupcakes op de grond laat vallen en hij de 2 gevallenen aanvalt en de boter crème er vanaf likt.


                                          "Veel Bakplezier"!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...