Heksen Cupcakes
Boodschappen:
Voor 12 cupcakes
110 gr ongezouten boter op kamer temperatuur
200 gr fijne kristal suiker
2 grote eieren
150 gr gezeefde zelf rijzend bakmeel
125 gr gezeefde patent bloem
1/2 theelepel bakpoeder
150 ml melk
1 theelepel verse citroen rasp
Voor de decoratie:
200 gr poeder suiker
80 gr ongezouten zachte boter
1 eetlepel citroen sap
2 eetlepels room kaas
1 rol Oreo koekjes
2 repen basic donkere chocolade AH, au bain marie gesmolten
bakpapier opgerold om de hoedjes te vormen met de chocolade
LU Mikado stokjes
Rode fondant of marsepein
* Verwarm je oven tot 180C. Leg papieren cupjes in je muffin tray.
* Maak het beslag van de bovenste ingrediënten en mix het heel erg goed.
* Vul de papieren bakjes en bak ze af in ongeveer 25 minuten totdat ze licht goud zijn. Laat ze goed afkoelen.
* Maak de chocolade hoedjes:
Maak de botercréme frosting: Mix de poedersuiker en de boter met een electrische handmixer totdat het glad is. Voeg nu langzaam de citroen sap en room kaas erbij. Laat het even koelen als je het in de spuitzak hebt gedaan en spuit dan de frosting over de cupcakes. Zet in de ijskast. Je kunt ook kant en klare botercréme gebruiken.
"Veel Bakplezier"!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten