vrijdag 18 september 2015

Perzik & Amaretti Soya Yoghurt Muffins



In deze muffins zit een subtiele amandel smaak en is heerlijk voor bij de koffie of als ontbijt.
Genoeg voor 12 muffins en erg makkelijk om te maken.

Nodig:
250 gr patent bloem
2 theelepels bakpoeder
125 gr licht bruine basterd suiker
2 eieren (L)
90 ml zonnebloem olie (basic)
250 alpro nature soya yoghurt
2 theelepels amandel extract
8 amaretti koekjes grof gebroken (of cantuccini)
1 grote of 2 kleine perziken geschild en in 1 cm stukjes gesneden.

1. Verwarm je oven tot 200C. Zet 12 papieren bakjes in je muffintray.
2. Zeef de bloem en de bakpapier in een grote kom. In een kleine kom mixen we de suiker, snuifje zout, eieren, soya yoghurt en amandel extract. Voeg dit bij de bloem. Roer dit een paar keer met een houten lepel om. Vouw er de koekjes en perzikstukjes door. Overmix niet! Het is muffin mix dus moet heel los zijn.
3. Lepel met een grote ijsscheplepel (met zo'n veer) de bakjes vol. Bak ze in 25-30 minuten af. Laat ze eventjes in de muffin tray en zet ze dan op je cakerooster om af te koelen.


                                 "Bak Ze"!!!

Vergeet niet Conny Bakes te "liken"op mijn facebook page!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Griekse Vinaigrette

3 eetlepels Olijfolie 1 eetlepel Azijn 1 theelepel Citroensap 1/2 theelepel Dijon Mosterd 1 teen knoflook geperst 1 theelepel Orega...