zondag 11 oktober 2015

Kleine Kaneel Noten Repen uit Wisconsin





Als je geduld hebt, bewaar ze dan een nachtje in een goed afgesloten trommel zodat de kaneel er goed kan intrekken. Gebruik een diepe bakplaat van 23 x 33 cm. Gebruik repen bakpapier, en de 'traybake' inspuiten met bakspray.

Ingrediënten voor 24 pers.

70 gr volkorenmeel
70 gr patent bloem
100 gr suiker
1 en een 1/2 theelepel kaneel poeder
1 en een 1/4 theelepel bakpoeder (oetker)
1/4 theelepel baksoda
1 ei (L) geklopt
85 ml koolzaad olie (hollands goud)
75 gr (ah basic) appelmoes (apple sauce)
85 gr (ah basic) honing (flower honey)
175 gr gemengde gehakte nootjes

Suikerlaagje:

160 gr poeder suiker
28 gr gesmolten boter
1 theelepel vanille extract
1 eetlepel water
2 eetlepels (ah basic) honing

1. Verwarm je oven voor tot 180C. Spray je bakvorm in. In een grote kom mengen we de eerste 6 ingrediënten. In een andere kom mengen we de laatste 4, laat de nootjes nog even staan.
2. Roer alle ingrediënten bijelkaar en dan pas de gemengde nootjes erdoor.
3. Giet dit in je bakvoorm en spreid het iets uit. Bak 15-20 minuten of totdat je saté prikker er schoon uitkomt.
4. Intussen hebben we de suiker laag al klaargemaakt, door ze allemaal te combineren.
Giet dit gelijkmatig over de warme cake. We snijden de cake pas in repen als het geheel compleet is afgekoeld.

                              "Bak Ze"!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...