woensdag 21 oktober 2015

Makkelijke Pompoen Pie uit de Kitchencourt Lane Bakery

Deze heerlijke pie heb je in een mum van tijd op tafel. Als dessert b.v. met een  flinke dot slagroom!

Nodig:
Een bakvorm van 34 cm x 11 cm ( 13 inch x 4,5 inch)
Niet ingevet

Ingrediënten Vulling:
2 eieren
200 gr pompoen uit de ah diepvries ontdooid en met de keukenmachine fijn gemaald.
125 ml koffiemelk (dit is geëvaporeerde melk)
50 gr suiker
100 ml maple siroop
1 theelepel kaneel poeder
1/2 theelepel nootmuskaat
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel vanille extract

Alles in 1 kom mixen tot een geheel.

Blik Super Croissants 350 gr van de ah :  uitrollen op je licht met bloem bestoven werkblad, dubbelvouwen en uitrollen, iets groter dan de bakvorm, netjes in de vorm vouwen, met een vork wat gaatjes prikken, bakpapier erin en met de deegroller over de randen snijden. Van dit deeg maak je figuurtjes.

Blind bakken:
Verwarm je oven op 200 C. Doe de keramische bak-bonen bovenop je bakpapier, dat in je deeg ligt,  en bak het geheel 5-6 minuten. Haal het uit de oven,verwijder je bakpapier met de bak bonen en vul het gebakken deeg met de pompoenvulling. Zet je oven op 180C. Doe wat deegfiguurtjes boven op de vulling. Die zakken weg maar komen weer boven tijdens het bakken.
Bak het geheel in 40-45 minuten af totdat het goudbruin is. Mmmm. Yummie.


                                                                      " Bak Ze"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...