zaterdag 25 augustus 2018

Bananen Chocolate Chip Muffins uit de Kitchencourtlane Bakery


Bij dit recept heb je geen mixer nodig, mag wel natuurlijk. Gewoon met de handmixerding oh en een grote ijsschep met veer om de papieren bakjes te vullen.

Nodig:
210 gr patent bloem
135 gr witte basterd suiker
1 theelepel baking soda ( arm & hammer ) (AH)
1/4 theelepel kaneel poeder
1/8 theelepel zout
1 groot ei
Ongeveer 3 bruine geprakte bananen
75 gr gesmolten boter (magnetron)
1 theelepel vanille extract
100 gr chocolate chips (AH)

Doen:
Verwarm je oven op 190C.  In een grote kom mengen we de bloem, suiker, baking soda, kaneel en zout. In een andere kom mixen we het ei, bananen, gesmolten boter en vanille. Doe dit bij de droge ingredïenten totdat het nét gemixed is. Geeft niet als het een rommel beslag is, muffin beslag mag rommelig zijn. Vouw er voorzichtig de chocolate chips doorheen.

Verdeel het beslag met je ijsschep over de 12 papieren muffinbakjes in je muffintray (hema). 3/4 vol. Bak 17-20 minuten totdat een saté prikker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten in je muffintray staan voordat je ze op je rooster zet. Serveer, als dat mogelijk is, warm.
Ondertussen ga je naar Conny Bakes op Facebook en geef een dikke like!



                             "Bak Ze"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...