vrijdag 10 augustus 2018

Knoflook Brood voor dummies deel 2


Kneed nu de geroosterde tenen door het deeg heen. Verdeel het brood in 2 delen en draai er 22 cm lang broodjes van.



Je ziet: Ik heb niet goed gesneden!



Doe de bakplaat in een schone plastic zak en zet een uur weg zodat het nog even kan rijzen.
Verwarm je oven voor op 220C.


Dan smeren we er een klein beetje olijfolie over en strooien er gedroogde Oregano over.

Dit gaat in je voorverwarmde oven 220C.
Bak de broodjes in 25 minuten af. Ze zijn goed gebakken als je op de onderkant van een broodje klopt en het klinkt hol.


Klaar! Sneedjes snijden en gezouten boter erop. Lekker voor bij de soep of een salade.




                            "Bak Ze"!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...