woensdag 25 juni 2014
Havermout Appel Muffins uit Californië
Havermout Appel Muffins uit Californië
Voor 6 muffins
Prep: 10 minute
Baktijd: 25 minute + afkoelen
Boodschappen:
75 gr Havermout
50 gr patent bloem
45 gr suiker
1 theelepel bakpoeder
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel allspice of mixed spice of speculaas kruiden
1/4 theelepel gemalen kaneel
1 ei
80 ml melk
1 eetlepel zonnebloem olie (of Koolzaad olie)
1 goudreinet geraspt
60 gr of een halve banaan
* Combineer de eerste 7 ingrediënten in een grote kom. In een andere kom mix je het ei, de olie en de melk samen. Dit doe je bij de droge ingrediënten en mix je eventjes om. Doe de appel en de banana erbij. Even goed door roeren.
* Verwarm je oven voor tot 190C. Vul je bakjes 3/4 vol totdat het mengsel in de kom op is. Bak ze in 25-30 minute af of totdat je caketester (satéprikker) er schoon uitkomt. Laat ze 5 minuten afkoelen voordat je de muffins op je cake rooster laat afkoelen.
* Serveer met boter en jam.
"Veel Bakplezier"!!!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten