Vinaigrette uit Italië
Boodschappen:
Waarschijnlijk heb je al deze ingrediënten in het keukenkastje staan!
60 ml water
60 ml of sap van 2 citroenen
60 ml rode wijn azijn
2 knoflook teentjes gehalveerd
1 theelepel bruine suiker
3/4 theelepel zout
3/4 theelepel paprikapoeder
3/4 theelepel gedroogde oregano
1/2 theelepel uien poeder
1/2 theelepel gemalen of mosterd poeder
1/2 theelepel gedroogde thym
180 ml olijfolie
Een leuk flesje om het in te bewaren.
Doe de eerste 11 ingrediënten in je blender. Pureer. Doe er langzaam de olijfolie bij. Pureer even door.
Schenk het in een aardig flesje, doe er een strik omheen en zet het op tafel bij een heerlijke salade.
"Happy Blending"
We hebben nu al een paar keer de dressing geproefd. Ikzelf vind de italiaanse lekkerder dan de aardbei. (ook niet vies trouwens, maar net iets zoeter misschien). Dank je!!
BeantwoordenVerwijderen