donderdag 26 juni 2014
Limoen en Macademia Pie uit Louisiana
Limoen en Macademia Pie uit Louisiana
Voor; 8 personen
Prep: 20 minuten + tenminste 4 uur koelen
Geen oven nodig alleen de ijskast
makkelijk om te maken
Boodschappen:
Voor de Pie bodem:
100 gr. of 7 Digestive Verkade koekjes, verkruimeld
55 gr. gehakte ongezouten Macademia noten
50 gr. suiker
75 gr. gesmolten ongezouten boter
Voor de vulling:
225 gr. Mascarpone of Philadelphia
1 blikje Friesche Vlag gecondenseerde melk (AH)
Sap van 3 limoenen of 125 ml
Voor het serveren:
200-250 gr slagroom (optioneel)
125 gr gehakte ongezouten Macademia noten
* In een kleine kom mengen we de koekkruimels, nootjes en suiker. Roer er de gesmolten boter doorheen. Vul hiermee de bodem van een ongeveer 23 cm vlaai vorm. Druk goed aan en vergeet de randjes niet op te drukken. Zet 30 minuten weg in de koelkast.
* In een grote kom mixen we Mascarpone (Of Philadelphia) totdat het romig en zacht is.
Hier doen we de gecondenseerde melk en het limoensap bij, totdat alles goed is gecombineerd.
* We vullen nu de bodem met het mengsel en strijken het zo mooi mogelijk glad. Zet het afgedekt in de koelkast, tenminste 4 uur. Maar een nachtje mag ook.
* We mixen nu de slagroom met de handmixer totdat zich mooie pieken vormen. Lepel of spuit dit op de Pie. Strooi er de gehakte nootjes overheen.
"Veel Bakplezier"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten