zaterdag 26 juli 2014

Conny's Knapperige Zomer Perzik

 
 

Conny's Knapperige Zomer Perzik


De perziken waren in de aanbieding, dus ging ik aan de slag!

Boodschappen:

75 gr boter, koud in dobbelsteentjes
75 gr havermout vlokken
50 gr patent bloem
110 gr licht bruine suiker
sap van een halve citroen
5-6 verse wilde of gewone perziken
Kaneel (optioneel)



* Verwarm je oven tot 180C. Doe de geschilde en in maantjes gesneden perziken in een oven schaal. Mix er de citroensap door.

* Snijdt de boter door de droge ingrediënten totdat het kruimelig wordt. Druk dit bovenop de perziken, strooi er eventueel wat kaneel overheen en bak het geheel in 30 minuten af.

* Laat het 20 minuten afkoelen voordat je serveert. Met ijs erbij bv.

                                                   "Perzik Ze"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...