woensdag 16 juli 2014

Mosterd en Rozemarijn Karbonaadjes



Mosterd en Rozemarijn Karbonaadjes

( voor 2 personen)


( De karbonaadjes kunnen tot 3 uur van te voren worden gemarineerd!)



Boodschappen:

2 eetlepels franse mosterd
3 eetlepels olijf olie
1 dikke knoflook teen, fijn gesneden
2 takken rozemarijn, we gebruiken de naalden
1 eetlepel sherry of balsamico azijn
2 karbonaadjes


* Meng alles bij elkaar met Peper naar smaak in een grote diepvries zak.

* Doe de karbonaadjes erin, even goed inwrijven en wegzetten.

* Haal de karbonaadjes uit de zak, maar gooi de marinade niet weg. Doe het in een kommetje en mix er wat koud water bij.

* Bak de karbonaadjes in de grill pan en terwijl je dit doet smeer je met een kwastje de marinade over het vlees. Het ligt aan de dikte van het vlees maar bak ze niet te lang anders drogen ze uit. ( Op de achterkant van de verpakking van het vlees staat een aangegeven tijd, maar ik doe ze wel wat korter omdat ze als ze uit de pan zijn nog door garen.

* Serveer er wat gebakken aardappeltjes bij. Gooi er wat oregano kruiden en paprika erbij als ze nog in de plastic zak zitten, schud dan goed om voor je ze in de hete olie gooit.


                                                                  "Bon Apetiet"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...